Цього року поливаного понеділка у Львові не буде

5125 0
Традиційно масові обливання влаштовували, зазвичай, на площі Ринок.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Традиційних обливань на поливаний понеділок, що цього року припадає на 25 квітня, у центрі Львова не буде. Жодних заходів у цей день Львівська міськрада не організовуватиме в цілях безпеки. Про це повідомили у коментарі Tvoesmisto.tv в пресслужбі ЛМР.

Окрім цього, застереження щодо скупчень людей на сам Великдень поширюються також на другий день свят. Зокрема, мешканцям нагадують про те, що у разі сигналу про повітряну тривогу, слід пройти в найближче укриття.   

Читайте також: Де у Львові побачити копію дохристиянської писанки

Також не буде традиційних святкувань у Музеї народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького, відомому як Шевченківський гай. Події до Великодня будуть розосереджені по районах міста. Детальніше всю актуальну інформацію стосовно відзначення цього свята у 2022 році, зокрема, про те, чи будуть нічні богослужіння, що робити у разі сирени під час служби Божої та те, як курсуватиме транспорт до кладовищ, Tvoemisto.tv зібрало за посиланням.

Про те, як святкували обливаний понеділок у попередні роки, читайте та дивіться тут.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!