Тvoemisto.tv організовує трансляцію великого концерту Океану Ельзи у Львові

7864 0
Концерт відбудеться перед головним корпусом Франкового університету, а на будівлі спроектують спеціальну світлову програму від литовського майстра світлових та концертних інсталяцій Арвідаса Буінаускаса.
Фото: Океан Ельзи / Okean Elzy

Фото: Океан Ельзи / Okean Elzy

Продакшн-студія Тvoemisto.tv забезпечить технічну організацію трансляції концерту гурту «Океан Ельзи», який відбудеться цієї суботи, 18 вересня, у Львові на площі перед Франковим університетом.

Тvoemisto.tv транслюватиме концерт наживо на своїй сторінці у Фейсбук, на сайті і на Ютуб-каналі.Також медіа-хаб готовий поділитися сигналом трансляції з іншими медіа за зверненням до редакції на електронну скриньку info@tvoemisto.tv.

Додамо, що напередодні Океан Ельзи разом із Один в каное презентували прем'єру пісні про Львів під назвою «Місто весни».

Читайте також: Місто весни. Океан Ельзи і Один в каное презентували пісню про Львів

Нагадаємо, що до 360-річчя Львівського національного університету гурт «Океан Ельзи» проведе відкритий безкоштовний концерт перед головним корпусом університету. Концерт відбудеться у суботу, 18 вересня, о 20.00 год просто на площі перед головним корпусом ЛНУ ім. І.Франка, куди запрошують всіх мешканців міста. Подія буде відкритою і безкоштовною для всіх. Концерт відбудеться з дотриманням карантинних вимог.

Сама будівля університету стане частиною сцени. На неї буде спроектована спеціальна світлова програма від литовського майстра світлових та концертних інсталяцій Арвідаса Буінаускаса.

Львівський національний університет ім. І. Франка заснували 20 січня 1661 року

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!