Київ

У Білій Церкві шанувальники російського шансону вчинили масову бійку через зауваження

890 0
У поліції розпочали розслідування за фактом нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

У Білій Церкві на Київщині сталася масова бійка через зауваження молодикам призовного віку щодо прослуховування російського шансону. Як повідомляє поліція Київщини, сварка через музику російських виконавців виникла майже опівночі на масиві Таращанському.

«21 липня, майже опівночі, на масиві Таращанському виникла сварка через те, що водій автомобіля Mercedes гучно слухав музику російських виконавців. Згодом між мешканцями прилеглих будинків та порушниками зав'язалася бійка, в результаті четверо людей звернулись за медичною допомогою. У однієї з жінок травмована рука», – йдеться у повідомленні.

Слідчі Білоцерківського управління поліції Київщини розпочали розслідування за фактом нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості (покарання у вигляді виправних робіт на строк до 2 років або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на строк до 3 років).

Читайте також: лише роз'яснювальні бесіди. Що значить заборона Київради російської мови в публічному просторі міста

Один із постраждалих Вадим Могоріт поділився відео і подробицями інциденту. За його словами, на них напали після того, як близько 23:00 він зробив зауваження молодикам у «Мерседесі», і якого на увесь житловий масив лунала російська музика.

«Після мого зауваження про недоцільність такої музики, коли наші Козаки і Козачки б'ються з ордою, молодчики почали мене лупцювати спочатку втрьох, а потім в 6 (фото цих любітєлєй руського шансону додаю)! Мій кум намагався їх заспокоїти, але отримав удар в голову і втратив свідомість (двічі втрачав її після наступного удару в голову), моїй кумі, яка закривала його собою, щоб не забили ногами зламали руку... Били сильно і нещадно, відео надали свідки і допомогли зупинити цю зграю», – розповідає чоловік.

На відео чутно, як на тезу про те, що в країні війна, один із учасників сутички відповідає: «І що, що війна».

 

 

Наразі поліція продовжує встановлювати всі обставини інциденту.

Нагадаємо, на Київщині на шанувальника російського репу склали адмінпротокол, а також вручили повістку до ТЦК. Раніше у Фастівському районі чоловіки побили військову парамедикиню через зауваження про російську музику.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!