У Білорусі перекидають техніку під кордон з Україною

2694 0
Техніка належить ЗС Білорусі, багато машин мають червоні квадрати.
Фото умовне

Фото умовне

2 червня у Білорусі з Гродно до Брестської області перевозять понад 50 одиниць військової техніки. Техніка належить Збройним силам Білорусі, багато машин мають червоні квадрати. Про це повідомили у Belarusian Hajun project, передає УП.

Читайте також: Російські окупанти готуються поновити наступ на двох напрямках

Зазначимо, що 1 червня на залізничних станціях Коробчиці й Свіслоч Гродненського району проходило завантаження військової техніки. В оснащення входило 37 БМП, 2 вантажівки «Урал», БРДМ-2, тягач БТС-4, 5 ракетних комплексів «Оса», 2 бази для ракетного комплексу «Оса», покриті брезентом.

Додамо, що 2 червня близько 08:00 цей потяг відправився з Гродно. О 10:00 його помітили в Барановичах та Лісному. Через 40 хвилин його бачили поблизу Доманово (Івацевицький район), а об 11:00 – в Івацевичах, він рухався в бік Бреста.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!