У Бородянці на Київщині під завалами можуть перебувати близько 100 людей, – ДСНС

2030 0
Через обстріли окупантів рятувальники не можуть добратися до людей під завалами.
Фото: news.pl.ua

Фото: news.pl.ua

Після обстрілів російських військ житлових будинків у Бородянці на Київщині під завалами можуть перебувати близько 100 людей. Наразі їхня доля невідома. Про це повідомили у ДСНС Київської області, інформує Радіо Свобода.

Рятувальники поки що не можуть дістатися до потерпілих, оскільки окупанти не підпускають туди надзвичайників.

Читайте також: Росіяни обстріляли селище на Київщині. Під завалами загинули діти

Додамо, що бригада рятувальників ДСНС 3 березня була обстріляна росіянами під час виїзду до Бородянки.

Нагадаємо, під час авіаударів росіян у Бородянці були зруйновані декілька житлових будинків. Техніка окупантів, яка спробувала пройти містом після нальотів авіації, була розбита ЗСУ.

Бородянка є одним з районів, де населення потребує створення гуманітарного коридору.

Нагадаємо, що 3 березня завершився другий раунд переговорів між Україною та Росією. Зі слів радника голови Офісу президента Михайла Подоляка, українська сторона не отримала тих результатів, на які очікувала. «Досягли порозуміння» щодо забезпечення гуманітарних коридорів для евакуації мешканців регіонів, де ведуться запеклі бойові дії. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!