У боротьбі з окупантами загинув шахтар із Львівщини Михайло Момоток

1478 0
У чоловіка залишилися двоє дітей та дружина.
Фото/ Facebook ДП «Львіввугілля»

Фото/ Facebook ДП «Львіввугілля»

У боротьбі з російським агресором загинув на захисті України гірник шахти «Степова» Михайло Момоток з Червонограда. У чоловіка залишилися двоє дітей та дружина.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати. Схиляємо голови у молитві за упокій його душі», — повідомили на сторінці ДП «Львіввугілля».

Читайте також: На сході України загинув 23-річний військовий з Львівщини Юліан Юзефович

Михайло Володимирович Момоток народився 28 серпня 1973 року. Працював на шахті «Відродження» у 1995-2001 роках. З грудня 2018 року працював на шахті «Степова», гірником з ремонту гірничих виробок на дільниці ремонтно-відновлювальних робіт. Був мобілізований до лав ЗСУ у березні.

У п'ятницю, 20 травня, о 20:00 відбудеться заупокійне Богослужіння за загиблим Героєм у церкві св. Варвари, що в Червонограді. У суботу, 21 травня, о 07:00 відбудеться чин похорону. Поховають Героя на Рівненщині.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!