У боях біля Васильківа загинув захисник із Львівщини

87739 0
Микола Жданянчин служив у 128-ій бригаді.
На фото: Микола Жданянчин

На фото: Микола Жданянчин

Завтра, 3 березня, на Турківщину привезуть загиблого героя військового 128-ї бригади Миколу Жданянчина. Він віддав своє життя за Україну 27 лютого в районі містечка Васильків Київської області. Про це повідомив секретар ради у Турківській міськраді Олександр Гвоздінський.

Читайте також: У боях за Київ загинув 21-річний військовий із Львівщини

«Завтра, 3 березня, зранку мають привезти полеглого воїна до м.Турка. Орієнтовно 08:00-12:00 загиблого Героя України маємо зустріти в с. Розлуч на початку Турківщини. Про деталі прощання з Героєм України завтра, 3 березня, повідомимо додатково. Герої не вмирають!», – повідомив Олександр Гвоздінський.

Нагадаємо, що у боях за Київ 25 лютого загинув офіцер, командир танку із Сокільників, що біля Львова Віталій Сапило. Героїчно загинув студент географічного факультету ЛНУ імені Івана Франка Андрій Боровець, який служив в окремому президентському полку імені гетьмана Богдана Хмельницького та випускник ліцею імені Героїв Крут у Львові Сергій Пантелюк. У перший день вторгнення Росії, 24 лютого, у запеклому протистоянні загинули двоє бійців 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила – молодший сержант Сергій Мовчун та старший солдат Владислав Неділько. 

 

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!