У бою біля Попасної загинув військовий з Рави-Руської

29572 0
Поховають Героя у середу, 20 квітня, на міському цвинтарі у Раві-Руській.
Фото: Рава-Руська МТГ

Фото: Рава-Руська МТГ

Біля Попасної, що на Луганщині загинув 41-річний Ігор Сергійчук, який воював  у складі 24 окремої механізованої бригади. Про це повідомляє Рава-Руська міська рада.

Герой з 3 березня був мобілізований після того, як зголосився до військкомату. У Ігоря Сергійчука залишились дружина та донька.

Читайте також: Прикордонник зі Самбірщини підірвав себе, щоб зупинити окупантів

Кортеж із тілом Героя прибуде у Раву-Руську сьогодні, 19 квітня, орієнтовно о 22.00 год. Зустріч захисника з громадою відбудеться біля каплиці Благовіщення Пресвятої Богородиці у центрі Рави-Руської, після чого прощання відбуватиметься у церкві св. Юрія УГКЦ, де й відбудеться парастас.

У середу, 20 квітня, о 12.00 год. у церкві св. Юрія розпочнеться чин похорону за загиблим Ігорем Сергійчуком, після чого відбудеться траурне віче на міській площі.

Поховають Героя на полі почесних поховань на міському цвинтарі Рави-Руської.

Також Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!