У Львові сьогодні попрощалися з Героями України. Фото

11738 0
Віктор Дудар та Іван Коверзнев спочили на Личаківському цвинтарі у Львові.
Фото: Ірина Гримак

Фото: Ірина Гримак

Сьогодні, 8 березня, громада Львівщини провела в останній путь кількох Героїв українсько-російської війни. Бійці 80-тої окремої десантно-штурмової бригади Віктор Дудар та Іван Коверзнев спочили на Личаківському цвинтарі у Львові.

Івану Коверзневу було лише 24 роки, він випускник Національній академії сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного, молодший лейтенант. Мав велику родину, наречену та друзів у всіх куточках України.

Читайте також: У Гарнізонному храмі Львова попрощаються з воїном Кирилом Лісіним

Воєнний журналіст Віктор Дудар чимало років працював в редакції газети «Експрес». Воював на Донбасі у 2014-2015 роках. Вдруге пішов на передову у перший день війни.

Також сьогодні у Самборі прощаються з колишнім бійцем Правого Сектора, військовослужбовцем Сил спеціальної операції Збройних сил України Ігорем Подольцем. А у Стрию на Алеї Героїв навіки спочив старший солдат 80 окремої десантно-штурмової бригади Ігор Матіїшин, який служив у Президентському полку, був учасником бойових дій АТО/ООС.

Із ще одним Героєм попрощалися у Новому Роздолі. 22-річний Володимир Братців служив у 87-му окремому аеромобільному батальйоні.

Нагадаємо, що цієї ночі зустріли ще одного Героя з Львівщини – Ігоря Матвіїшина, який загинув у боях за Україну.

Фото Ірини Гримак


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!