У бою за Україну загинув вихованець «Пласту» Ростислав Бальзан

4054 0
Захисник України поліг на Східному фронті. Йому було 22 роки.
Фото: фейсбук-сторінка "Пласт – український скаутинг"

Фото: фейсбук-сторінка "Пласт – український скаутинг"

27 березня у бою загинув старший лейтенант та командир взводу танкової бригади Ростислав Бальзан. Про це повідомили на сторінці «Пласту» у Фейсбуку. 

Ростислав був вихованцем 53 куреня пластунів юнаків ім. Євгена Коновальця у гуртку «Морські котики». Він також був учасником курінних, станичних та крайових таборів: «Чорторий», «Тилами Січових Стрільців» і виховно-вишкільного табору «Легіон». Пластову присягу склав 2014 року. 

Читайте також: Проректор, пластун та маркетолог. Історії тих, хто вже записався в Львівську тероборону

Ростиславу було всього 22 роки. Випускник Академії сухопутних військ, він служив командиром взводу танкової бригади. За повідомленням бригади, воїн поліг вірний військовій присязі в бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність.  

Нагадаємо, що Пластовий осередок у Львові відкрив штаб для термінового збору провізії на потреби української армії. Він діє на вул. Шептицьких, 16. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!