У Броварах на Київщині заборонили Московський патріархат до кінця війни

848 0
Заборона діє на період воєнного стану.
Митрополит Онуфрій/Фото: УПЦ

Митрополит Онуфрій/Фото: УПЦ

Броварська міська рада призупинила діяльність церкви московського патріархату на території громади. Відповідна заборона діє на час воєнного стану. Про це повідомляє мер міста Ігор Сапожко. 

«Московський патріархат під забороною. Рішенням сесії Броварської міської ради було призупинено діяльність Української Православної Церкви (московського патріархату) на території громади», – пояснює він. 

Читайте також: Ймовірність наступу на Київ залишається, бо росія хоче захопити всю Україну, – ОВА

Це означає, що встановлять охорону об'єктів нерухомості церковний громад УПЦ МП і введуть особливий режим їхньої роботи. Під забороною будуть проведення зборів, мітингів, ходів та всіх інших масових заходів. Термін дії заборони – на весь період воєнного стану.

Нагадаємо, у Києві затримали одного з лідерів партії Віктора Медведчука «Український вибір». За даними слідства, він займався підготовкою до повалення конституційного ладу в Україні, координуючи свої дії з російськими спецслужбами. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!