Київ

У Дарницькому районі Києва замість парковки облаштують новий сквер

902 0
Мешканці будинків поруч виступали проти парковки.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

У Дарницькому районі Києва, на вулиці Ревуцького, 13-Б облаштують новий сквер. Таке рішення міська рада ухвалила на пленарному засіданні 13 липня, повідомляють у пресслужбі. 

Зазначається, що раніше на цьому місці планували облаштувати паркувальний майданчик, однак місцеві мешканці виступили проти та запропонували створити сквер. Тому Київрада спільно з Дарницькою РДА підтримали інтереси мешканців та скасували правові підстави для знаходження на цьому місці парковки.

«Київрада надала дозвіл «Київзеленбуду» на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вулиці Ревуцького для облаштування, експлуатації та обслуговування зелених насаджень. Тому скверу бути!» – йдеться у повідомленні пресслужби.

Раніше ми писали, що комунальники «Київзеленбуду» на місці знесених кіосків на Берестейській облаштували зелену зону без лавочок; поруч, поблизу станції метро «Шулявська» вже завершують облаштування скверу на місці демонтованих МАФів.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


ТЕГИ: сквер, київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!