У Домівку врятованих тварин перевезли понад 50 тварин з притулку, де з ними жорстоко поводились

2941 0
Тварин врятували з притулку Dog help Ukraine.
Фото: Домівка врятованих тварин

Фото: Домівка врятованих тварин

У львівську Домівку врятованих тварин перевезли понад 50 тварин з притулку Dog help Ukraine, де із ними жорстоко поводилися. Про це повідомив директор Домівки Орест Залипський.

«Минулого разу ми просили віддати нам двох телят, придумали три різні історії щоб ми не забрали. Цього разу їх уже не було у живих. Ми вивезли з цього притулку, у якому тваринам тільки шкодять: 1 бичка, 9 свиней, 2 собак та близько 35-40 кіз. Ще залишилось забрати 10 кіз і віслюка», – йдеться у повідомленні.

За словами Ореста Залипського, до тварин приїде ветеринар та огляне їх. Через те, що тварини у поганому стані, на них чекає реабілітація. Тому охочих закликають долучитися до збору коштів на ліки для тварин.

Нагадаємо, що львів'ян закликають доєднатися до прогулянок із тваринами у парку «Знесіння». У Домівці врятованих тварин наразі перебуває майже 100 собак, які потребують щоденного вигулу. Притулок запрошує усіх небайдужих допомогти.

Ірина Давосир

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!