У ДТП, яка трапилась у центрі Львова, загинула монахиня

21552 0
О 6 ранку водій приміської маршрутки № 138 збив двох пішоходів і поїхав з місця аварії
Фото:rkc.lviv.ua

Фото:rkc.lviv.ua

У ДТП, яка трапилась у центрі Львова сьогодні вранці, загинула монахиня, сестра Ольга Дуплєца. Про це повідомили на сторінці Катедрального собору Внебовзяття Пресвятої Діви у Львові (Латинська катедра), де вона служила. 

Ольга Дуплєца зі Згромадження Сестер Францисканок Родини Марії була настоятелькою дому цього згромадження, служила при Латинській Катедрі, працювала на кухні парафіяльної плебанії. Їй було 47 років. Про її смерть інформує і Львівська Архідієцезія Римсько-Католицької Церкви в Україні.

Інформації про день і час похорону ще немає.

Також у цій же ДТП постраждала співсестра Ольги - сестра Галина. Її із травмами госпіталізували. 

Нагадаємо, сьогодні, о 6 ранку водій приміської маршрутки № 138 збив двох пішоходів, і поїхав з місця аварії. Одна жінка загинула, іншу госпіталізували. ДТП трапилось на перехресті вулиці Дорошенка і проспекту Свободи. Водій не зупинився, поїхав з місця ДТП.

В результаті наїзду одну жінку відкинуло на проїздну частину дороги. Вона отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована. Невдовзі патрульні поліцейські виявили транспортний засіб на кінцевій зупинці на вулиці Джорджа Вашингтона. Окрім того, неподалік маршрутки було виявлено тіло другої жінки, на яку було скоєно наїзд, 47-річної львів’янки. Встановлено, що автобус протягнув жінку, яка зачепилася за кузов, з місця ДТП

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!