Київ

У КМДА показали приклади рекламних конструкцій, які встановлені з дотриманням Правил (фото)

794 0
У КП «Київреклама» вказують, що через дотримання правил розміщення, імідж закладу лише зростатиме, окрім цього це зробить Київ красивішим і комфортнішим.
ФОТО: УПРАВЛІННЯ З ПИТАНЬ РЕКЛАМИ КМДА ТА КП «КИЇВРЕКЛАМА» / FACEBOOK

ФОТО: УПРАВЛІННЯ З ПИТАНЬ РЕКЛАМИ КМДА ТА КП «КИЇВРЕКЛАМА» / FACEBOOK

Управління з питань реклами Київської міської державної адміністрації опублікували фото фасадних рекламних конструкцій, які розміщені відповідно до Правил, які діють у місті.

«Вивіски мають мінімалістичний дизайн та вписуються в архітектурні особливості будинків. Ці фото доводять, що вивісками не обов’язково має бути обліплений увесь фасад, щоб заклад помітили. Хочемо, щоб вони стали прикладом для вас та надихнули розміщувати конструкції за Правилами», – йдеться у дописі Управління.

Нагадаємо, біля торгового центру на Позняках зняли більше 90 незаконних рекламних вивісок. Загалом за минулий місяць столичні комунальники демонтували майже 2500 незаконних вивісок і рекламних засобів.
_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!