Київ

У Києві за минулий місяць демонтували майже 2500 рекламних конструкцій

757 0
Бригади КП «Київреклама» у травні прибрали понад 7000 кв.м незаконних рекламних конструкцій.
ФОТО: УПРАВЛІННЯ З ПИТАНЬ РЕКЛАМИ КМДА ТА КП «КИЇВРЕКЛАМА» / FACEBOOK

ФОТО: УПРАВЛІННЯ З ПИТАНЬ РЕКЛАМИ КМДА ТА КП «КИЇВРЕКЛАМА» / FACEBOOK

За минулий місяць столичні комунальники демонтували майже 2500 незаконних вивісок і рекламних засобів. Про це повідомляє Управління з питань реклами Київської міської державної адміністрації.

Як зазначають в Управлінні, найбільше демонтували фасадних конструкцій, трохи менше штендерів та банерів на парканах. Загалом за травень у місті прибрали більше ніж 7000 м² реклами.
 
«Серед демонтованих конструкцій – вивіска «чорне порося», яку незаконно розміщували 4 рази, козирок винного магазину загальною площею 96 м², а також тумба, що стоїть окремо, висотою у 3 поверхи. Щоб не допустити демонтажу, закликаємо власників дотримуватися правил, які діють у місті», – розповідають в Управлінні.
 
 
 
У випадку дотримання усіх правил, «конструкції не демонтовуватимуть, імідж закладу зросте і це зробить Київ красивішим і комфортнішим».
 

Нагадаємо, наприкінці травня комунальники провели великий демонтаж незаконної реклами на проспекті Івасюка біля парку «Наталка». Загалом, з початку року у КМДА відзвітували, було демонтовано більше 5,5 тисяч незаконно розміщених вивісок і рекламних засобів. Також з початку 2023 року у Києві було прибрано більше 1700 виносних конструкцій.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!