Київ

У КМДА запевнили, що станція «Поштова площа» в порядку, закривати її не планують

493 0
Перегінний тунель «Поштової площі» перебуває у задовільному стані, ризики підтоплення також відсутні

Станція метро «Поштова площа» у Києві знаходиться у належному технічному стані, тому наразі її не планують закривати на ремонт чи реконструкцію. Про це повідомляє КМДА.

Перегінний тунель «Поштової площі» перебуває у задовільному стані, ризики підтоплення також відсутні.

Станом на травень 2204 року метро «Поштова площа» працює у звичному режимі з 5:39 до 22:38. Також станція відкрита цілодобово як укриття під час сигналу «Повітряна тривога».

Столична влада закликає населення довіряти лише перевіреним джерелам. Усі новини про стан метрополітену та станцій київської підземки оголошують на офіційних сайтах.

Нагадаємо, члени Тимчасової спеціальної комісії ВР з питань моніторингу та оцінки ефективності діяльності органів місцевого самоврядування та місцевих органів виконавчої влади заявили, що стан конструкцій та комунікацій на Поштовій площі потребує перевірки, адже нібито існує загроза деформацію тунелів метрополітену.

Нагадаємо, у лютому Верховна Рада підтримала утворення Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України щодо вивчення ефективності функціонування органів публічної влади міста Києва як столиці України у період дії правового режиму воєнного стану. Головою комісії призначений нардеп від "Слуги народу" Віталій Безгін. Він заявляв, що система управління у столиці «перебуває в хаосі».

Міський голова Віталій Кличко вважає що комісія Верховної Ради щодо Києва була створена лише з метою дискредитувати міську владу.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!