У Києві 13 родин військовослужбовців отримали ордери на квартири

556 0
У столиці за кошти столичного бюджету цьогоріч закупили 612 квартир для учасників бойових дій та їх родин.
Фото: Київська ОВА

Фото: Київська ОВА

13 військових, які брали участь в Антитерористичній операції на сході та які нині захищають незалежність і територіальну цілісність України, отримають квартири в Києві. Ордери на житло вручив 7 грудня міський голова Віталій Кличко. Про це інформує Київська міська державна адміністрація.

«Більшість із вас захищає Україну з 2014 року. Ви брали участь в АТО. І продовжуєте битися на передовій від початку повномасштабного вторгнення російських варварів... Ви ризикуєте своїм життям, щоб Україна була вільною та незалежною державою», – сказав під час вручення ордерів Віталій Кличко.

Він поінформував, що нині понад 100 тисяч жителів столиці боронять Україну на фронті. За словами Кличка, в Києві за кошти столичного бюджету цьогоріч закупили 612 квартир для учасників бойових дій та їхніх родин на загальну суму понад 1 мільярд гривень.

Із них 215 квартир будуть введені в експлуатацію до кінця 2023 року. Інші – впродовж наступного року, повідомив міський голова.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!