У Києві 75% шкіл готові до початку нового навчального року

833 0
До інших 25% є питання.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

75% шкіл у Києві готові до початку нового навчального року. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, передає телеканал «Київ». 

«Ви сказали, яка готовність шкіл в Україні − 25%. Приємно, що в Києві ця цифра протилежна. У нас лише 25% шкіл, до який є питання з точки зору готовності. 75% готові до початку нового навчального року. Ми зараз проводимо обстеження з ДСНС та комісіями, наскільки готова школа до навчального року, з точки зору безпеки», − пояснив він.

Читайте також: У шести школах Києва оновлять уроки інформатики

Нагадаємо, у Києві інспектують школи та дитячі садочки, зокрема, на наявність сховищ. До складу комісії входять представники ДСНС, поліції, представник цивільного захисту адміністрації та члени управління освіти. 

Додамо, що у столичному Департаменті освіти та науки заявляють: місто буде готове розпочати навчальний рік стандартно, 1 вересня, у режимі офлайн. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!