Київ

18 квітня у Києві стартують гідравлічні випробування. Які райони будуть без гарячої води

1567 0
У Дарницькому та Дніпровському районах КП «Київтеплоенерго» почнуть проводити гідравлічні випробування.
Фото: Слово і діло

Фото: Слово і діло

У Києві 18 квітня комунальне підприємство «Київтеплоенерго» почне гідравлічні випробування тепломереж на Мінському масиві, Нивках та в частині Шевченківського району. Роботи триватимуть близько 14 днів. На цей час призупинять гаряче водопостачання. Про це повідомляють у пресслужбі підприємства.

Як зазначили в компанії, випробування мереж на міцність та гідравлічну щільність проводитимуть поетапно у кожній зоні теплоджерел Києва (котелень, станцій теплопостачання, теплоелектроцентралей). Це є обов’язковою умовою для підготовки теплового господарства до наступного опалювального сезону.

Читайте також: у Києві планують облаштувати низку парків. Список

Як зазначили в Київтеплоенерго, дізнатись терміни відновлення подачі гарячої води мешканці можуть з оголошень на будинках, на сайті Центральної диспетчерської з питань ЖКГ, за номером телефону 15-57 або (044) 500-1557 (з мобільного).

Додамо, у Дарницькому та Дніпровському районі міста теж проводять гідравлічні випробування теплових мереж.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!