Київ

У Києві між станціями метро «Теремки»-«Деміївська» запрацює «човниковий» рух поїздів. Розклад

3041 0
Пасажирів просять слухати оголошення чергових станції.
Фото умовне

Фото умовне

У середу, 13 грудня, у столиці запрацює «човниковий» рух поїздів між станціями метро «Теремки»-«Деміївська». Про це повідомили у Київській мійській районній адміністрації.

«Так, на цій ділянці кожною із двох колій курсуватимуть поїзди з інтервалом 13 хв та 17 хв, у залежності від напрямку руху (за принципом фунікулеру або «човникового» руху). Звертаємо увагу, що у тунелі між станціями «Либідська» та «Деміївська», де власне ведуться ремонтні роботи, потяги не ходитимуть», – йдеться у повідомленні.

Пасажирів просять слухати оголошення чергових на станції, які інформуватимуть про напрямок руху поїзда безпосередньо на платформі. Працівники метрополітену можуть регулювати прохід пасажирів на станції, щоб уникнути скупчень людей на платформах.

Також на станціях розмістять навігаційні матеріали, де зазначено режим роботи синьої лінії метро, а також графік «човникового» руху поїздів.

Нагадаємо, у зв'язку з необхідністю термінового ремонту на перегінному тунелі між станціями «Деміївська» та «Либідська» з 9 грудня рух поїздів Оболонсько-Теремківською лінією метро відбуватиметься між станціями «Героїв Дніпра» та «Либідська». Відновлювальні роботи триватимуть близько 6 місяців. На час ремонту між станціями запустили маршрути наземного транспорту. 11 грудня, на вулиці Васильківській запустили виділену смугу для громадського транспорту. Однак зранку на Теремках утворилися затори, а на станції «Либідська» люди стоять у величезних чергах, щоб потрапити у метро. У  зв’язку з підтопленням тунелів Київського метрополітену розпочато досудове розслідування

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!