Київ

У Києві на мосту відкрили виставку присвячену волонтерам

412 0
Виставка буде доступна протягом місяця.
фото: кмда

фото: кмда

До Міжнародного дня волонтерства на пішохідно-велосипедному мосту у Києві відкрили фотовиставку, присвячену волонтерам та їхній діяльності. На світлинах зображені найактивніші представники волонтерського руху, які з перших днів повномасштабного вторгнення і до сьогодні допомагають фронту, вимушеним переселенцям і постраждалим від війни.

Джерело: КМДА.

«Волонтерський рух сьогодні об’єднав мільйони українців. Такої неймовірної синергії щирих, сильних, вольових та самовідданих людей досі не бачили в усьому світі. Волонтерство – це найвпізнаваніший бренд України. Це віддзеркалення і втілення нашого українського національного духу. Ця виставка про Людей – сильних духом, чуйних, безстрашних і хоробрих серцем, які мають у житті надособистісну мету. Ми щиро захоплюємося діяльністю кожної організації і вдячні кожному волонтеру», – зазначив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк під час відкриття виставки.

Експозиція нараховує 100 фотографій волонтерів і волонтерських організацій. Їх протягом місяця можна побачити на пішохідно-велосипедному мосту.

«Проте немає такого мосту у світі, який би вмістив усі фотографії, щоб зобразити всю допомогу, яку здійснюють сьогодні наші волонтери», – наголосив Роман Лелюк.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!