Київ

У Києві на укриття ВДНГ встановили електромагнітні замки дистанційного відкривання

1348 0
Охоронці їх відкриватимуть за допомогою Інтернету.

На ВДНГ охорона під час повітряної тривоги дистанційно відкриватиме укриття за допомогою мобільного телефону. Про це розповів генеральний директор ВДНГ Євгеній Мушкін.
 
За його словами, взимку на фоні регулярних обстрілів постало питання, що вручну відкривати найбільше за місткістю укриття (13 павільйон – макет вугільної шахти) неефективно та небезпечно для відвідувачів, оскільки займає багато часу та не є надійним способом організації доступу.
 
«Залишати укриття постійно відчиненим не можна, бо тоді вандалізм, зʼявляються маргінальні особи тощо. Тому в грудні обладнали вхідні двері в укриття електромагнітним замком з можливістю дистанційного відкривання через Інтернет. Наша охорона під час повітряних тривог одразу відкриває укриття з мобільного телефону. Коли тривога скасовується, електромагнітний замок знову вмикається. Зсередини приміщення двері відчиняються просто кнопкою, щоб всі могли безперешкодно залишити укриття коли електромагнітний замок знову увімкнено. А для того, щоб під час відключень світла все це працювало, поставили безперебійник. Ліхтарі всередині теж на акумуляторах, що заряджаються, коли є напруга в мережі», – розповів Мушкін та додав, що залишився задоволеним роботою такого замку.
 

Читайте також: на ВДНГ з'явилися душові кабіни

Нагадаємо, на ВДНГ відкрили літній сезон. Цьогоріч для відвідувачів працюватимуть понад 20 локацій.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

ТЕГИ: київ, вднг

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!