Київ

У Києві облаштували 40 кільцевих транспортних розв’язок за цей рік

577 0
Під час будівництва врахували потреби водіїв і пасажирів транспортних засобів, а також велосипедистів та пішоходів.
фото: кмда

фото: кмда

У 2023 році у Києві облаштували 40 кільцевих транспортних розв’язок. Про це інформує Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

У кожному районі міста КК «Київавтодор» спільно з ШЕУ вже облаштували від трьох до п’яти кільцевих розв’язок. Як зазначили в Департаменті, кільцеві розв’язки малого радіусу першочергово облаштували на перехрестях вулиць місцевого значення. Це допомагає знижувати аварійність на проїжджих частинах із надмірним та невпорядкованим простором.

Читайте також: В Ірпені відкрили новий міст замість підірваного

На підходах до кільцевих розв’язок облаштували напрямні острівці, щоб знизити швидкість руху транспорту. Також встановили на дорозі тактильні смуги і знизили бордюри. Так, кільцеві розв’язки стали більш зручними та безпечними для маломобільних груп населення.

Департамент транспортної інфраструктури наголошує, що під час будівництва врахували потреби водіїв і пасажирів транспортних засобів, а також велосипедистів та пішоходів.

Нагадаємо, на будівництві розв’язки на перетині Богатирської та Полярної в Києві розпочали монтаж прогонових балок. 

Юлія Кметик

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!