У Києві від метро перенесуть МАФи, які перекривають доступ до укриттів

765 0
Підприємці матимуть на перенесення кіосків три дні.
Фото: Вечірній Київ

Фото: Вечірній Київ

У Києві МАФи біля станцій метрополітену, що перешкоджають доступу до укриттів та сховищ, перенесуть на інші локації. Про це повідомляє заступник голови Київської МДА Петро Пантелеєв.

За його словами, таке рішення ухвалила Рада оборони Києва. Ідеться про переміщення тимчасових споруд із локацій, де вони перешкоджають людям у доступі до укриттів та сховищ. Підприємцям, які мають дозвільні документи і працюють у столиці, запропонують інше доступне місце для діяльності. 

Читайте також: У Києві посилять контроль над дотриманням режиму тиші

До переліку тих, які планують прибрати, належать кіоски біля наземних входів і виходів станцій метрополітену, місцях зупинки громадського транспорту, біля захисних споруд і укриттів цивільного захисту населення.

Усіх власників тимчасових споруд повідомлять про необхідність перенести МАФи та причини такого рішення, вони мають у триденний термін самостійно демонтувати і перенести торгові точки. Якщо цього не виконають, то споруди демонтують і перевезуть на штрафмайданчик. 

Нагадаємо, кияни обрали нові назви для вулиць, назви яких пов’язані з росією. Одна з вулиць носитиме ім’я Романа Ратушного – київського активіста, який загинув на війні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!