У Києві покращили графіки відключень, додавши до них юридичних клієнтів

612 0
Це дозволить бізнесу планувати свою роботу та заздалегідь підготуватись до імовірного відключення світла.
Умовне фото

Умовне фото

ДТЕК Київські електромережі покращив графіки стабілізаційних відключень електроенергії, додавши до графіку адреси юридичних клієнтів. 

«Тепер власники бізнесу можуть також дізнатись про імовірні відключення, просто написавши у вікні пошуку на сайті адресу свого підприємства. До графіка потенційних відключень ми додали майже 10 тис. адрес юридичних клієнтів, які розташовані в будівлях, що мають окрему адресу від багатоквартирного будинку і раніше не були внесені в базу стабілізаційних відключень. Це дозволить бізнесу планувати свою роботу та заздалегідь підготуватись до імовірного відключення світла», – пояснили там. 

Читайте також: У Києві петиція із закликом не встановлювати новорічну ялинку набрала необхідну кількість голосів 

Актуальний графік можна знайти на сайті за посиланням.  

Нагадаємо, сьогодні, 9 листопада, за розпорядженням НЕК Укренерго з 6 ранку в Києві тривають стабілізаційні відключення. Екстрених відключень не передбачається.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!