Київ

У Києві шукають локацію для створення «Живої стіни»

485 0
Усі витрати з облаштування «зеленої» стіни візьме на себе шведська компанія
Фото: Олександр Возний

Фото: Олександр Возний

Шведська компанія зі створення «живих стін» планує втілити в Києві екопроєкт. Про це повідомив начальник Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА Олександр Возний.

«Дуже бажано, щоб це була локація в центральних районах, а доступ до стіни був відкритий для всіх бажаючих. Також важливо, аби будівля не була пам’яткою архітектури. Ну й міцність — стіна повинна витримувати велике навантаження (100 кг на кв. м.)», — зазначив Олександр Возний.

Усі витрати з облаштування «зеленої» стіни компанія візьме на себе.

Нагадаємо,у Дніпровському районі Києва відкрили новий сквер із артоб'єктами. Простір площею близько гектара допомогли облаштувати меценати. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!