У Києві та ще семи областях сьогодні відключатимуть світло

798 0
Це допоможе знизити навантаження на електромережі та дасть енергетикам час для ремонту.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

У Києві, Київські області та ще семи областях «Укренерго» сьогодні обмежуватиме споживання електроенергії.

Джерело: «Укренерго»

«Для підтримки стабільної роботи енергосистеми Диспетчерський центр «Укренерго» вимушений ввести тимчасове контрольоване обмеження споживання електроенергії», – йдеться в «Укренерго». 

Найбільший обсяг обмеження застосують у Києві та Київській області, також у Чернігівській, Черкаській, Житомирській областях. Крім того, обмеження будуть у Харківській, Полтавській, Сумській областях.

Читайте також: Що робити без світла, газу та тепла. Перелік необхідних речей  

Як зазначили в «Укренерго», це допоможе знизити навантаження на електромережі та дасть енергетикам час для ремонту пошкодженого терористичними атаками обладнання.

Зазначимо, що про час та тривалість можливих відключень та відновлення постачання світла на Київщині ДТЕК «Київські електромережі» повідомлятимуть додатково на сайті та сторінках в соцмережах.

Дізнатися час відключення у Києві за вашою адресою можна тут.

Софія Шавранська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!