Київ

У Києві тривають капітальні ремонти та реконструкції на дев'яти вулицях

758 0
Більшість капітальних ремонтів планують закінчити цьогоріч.

У Києві продовжують капітально оновлювати вулиці в різних районах столиці. Про це інформують у КМДА із посиланням на КК «Київавтодор».

Так, розпочався капітальний ремонт вул. Митрополита Липківського. Дорожники працюють на ділянці від вул. Гетьмана Скоропадського до вул. Г. Кірпи. Наразі оновлюють систему дощової каналізації. 

Також розпочався капітальний ремонт вул. О. Довженка. На магістралі прокладають новий колектор дощової каналізації.

На вул. Татарській дорожники оновлюють основу дороги – піщано-щебеневу подушку. Згодом влаштовуватимуть нижній шар покриття.

Окрім того, тривають капітальні ремонти просп. Повітрофлотського, просп. В. Івасюка (колишній просп. Героїв Сталінграда), вул. Ентузіастів, вул. Лятошинського, Кільцевої дороги та реконструкція вул. Трускавецької. 

Нагадаємо, цьогоріч комунальники відремонтують Північний та Південний мости, Кільцеву дорогу на Одеській трасі, а також міст на Олени Теліги – в сторону Подолу. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!