Київ

У Києві в неділю на двох вулицях не курсуватимуть тролейбуси

843 0
Зміни запроваджують через ремонт дороги.
Фото ЦТС

Фото ЦТС

У неділю, 22 жовтня, у Києві не курсуватимуть тролейбуси на вулицях Олени Теліги та Олександра Довженка між вул. Дорогожицькою та просп. Перемоги. Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації.

Упродовж дня наземний транспорт курсуватиме за такою схемою:

  • тролейбусні маршрути №№ 22-К, 27 – від вул. Кадетський Гай та зал. ст. «Київ-Волинський» до Індустріального шляхопроводу. Маршрути курсуватимуть під №№ 22-А, 27-К;

  • тролейбусний маршрут № 30 – від вул. Милославської до вул. Кадетський Гай, через вул. Дорогожицьку, вул. Юрія Іллєнка, вул. Січових Стрільців, вул. В’ячеслава Чорновола, просп. Повітрофлотський. Маршрут курсуватиме під № 30-Д;

  • тимчасовий автобусний маршрут № 27-ТР «Ст. м. «Почайна» – зал. ст. Київ-Волинський» курсуватиме трасою руху тролейбусів маршруту № 27;

  • тимчасовий автобусний маршрут № 42-ТР «Ст. м. "Либідська» – вул. Ольжича» курсуватиме  трасою руху тролейбусів маршруту № 42-Д.

 

Зміни пов’язані з капітальним ремонтом вул. Олександра Довженка на ділянці від вул. Дегтярівської до просп. Перемоги.

Нагадаємо, до Києва прибули ще 12 вагонів метро з ПольщіКожен рухомий склад спеціалісти підземки оглядають для визначення технічного стану, після цього опрацьовують усі можливі варіанти ефективного використання вагонів.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!