Київ

У Києві велопатрульні виписали понад 120 штрафів за паркування на велосмугах

787 0
За таке порушення передбачено штраф від 340 до 680 гривень.
Фото: патрульна поліція Києва /  Facebook

Фото: патрульна поліція Києва / Facebook

Велопатрульні Києва за півтора місяця виписали порушникам понад 120 штрафів, які зупиняли або залишали свої транспортні засоби на велосмугах, повідомляє патрульна поліція Києва.

Там нагадали, що за дане порушення передбачено штраф від 340 до 680 гривень. В окремих випадках інспектори мають право евакуювати автомобіль порушника на арештмайданчик.

До слова, постійною проблемою із паркуванням на велосмугах були вулиці поблизу Золотих воріт, втім так встановили пластикові стовпці-делініатори, які тепер відокремлюють велосипедні смуги від основної дороги і епер автомобілісти не зможуть там паркувати автотранспорт. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!