Київ

У Києві відкрили експрес-виставку живопису «Космос української писанки» авторства 13-літнього художника

792 0
Виставку «Космос української писанки» відкрили на підтримку внесення писанки до списку нематеріальної спадщини людства ЮНЕСКО.
Фото: Святослав Подлевський / Facebook

Фото: Святослав Подлевський / Facebook

У Національному музеї Тараса Шевченка у Києві анонсували відкриття експрес-виставки живопису 13-літнього художника Данила Ноздрі.
 

Відомо, що роботи юного художника-абстракціоніста відзначені п'ятьма Гран-прі на престижних європейських конкурсах, зокрема на Міжнародному конкурсі у Парижі «Діти не хочуть війни» за картину «Амобус проти Кальмара». У його творчій біографії – понад два десятки персональних та групових виставок в Україні, Швейцарії, Чорногорії, Албанії.

Також безлік картин знаходяться в колекціях музеїв України. Данило надає свої роботи благочинним аукціонам на підтримку ЗСУ.

Додамо, відкрили експрес-виставку живопису 13-літнього художника Данила Ноздрі «Космос української писанки» в рамках дитячого фестивалю «Play Музей» на підтримку внесення писанки до списку нематеріальної спадщини людства ЮНЕСКО.
 
 

Нагадаємо, у Музеї Ханенків в Києві покажуть унікальний «Фонтан виснаження».

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!