У Києві запроваджують посилену комендантську годину. Оновлено

5126 0
Вдень у неділю столицею та в області можна буде пересуватися.
Фото: Київська міська рада

Фото: Київська міська рада

З 20:00 26 березня до 07:00 27 березня у Києві триватиме комендантська година. Про це повідомляє КМДА.

У міській адміністрації нагадують: в цей час заборонено пересуватись містом без спецперепусток. Виходити можна тільки, щоб дійти до найближчого укриття. Цивільні особи, які перебуватимуть на вулиці у період комендантської години без спецперепустки, вважатимуться членами диверсійно-розвідувальних груп ворога.

Оновлено. Згодом у КМДА повідомили, що комендантська година в Києві та області завтра вдень, у неділю, запроваджуватися не буде. І час комендантської години залишиться в звичайному режимі - з 20:00 до 7:00. Вдень у неділю столицею та в області пересуватися буде можна.

Читайте також: Що робити, якщо ваш будинок вибухнув. Алгоритм дій

Нагадаємо, Генеральний штаб Збройних Сил України заявив, що окупанти намагаються активізувати діяльність диверсійно-розвідувальних груп на території Києва. 

Також напередодні у Києві затримали чотирьох диверсантів, що фотографували блокпости в місті та затримали громадянина Росії за фактом незаконного придбання і зберігання вогнепальної зброї. Перевіряється його можлива причетність до диверсійних дій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!