У Києві з’явився мурал, присвячений заводу «Азовсталь». Фото

1941 0
Малюнок розташований у Протасовому яру.
Фото: Артем Зінченко

Фото: Артем Зінченко

У Солом’янському районі Києва з’явився мурал, присвячений заводу «Азовсталь». Його створили представники ГО «Солом’янська платформа». Про це повідомляє Вечерній Київ. 

«Ми працювали два дні. Сьогодні ще покращимо герб. Ідея малюнку, звичайно, присвячена підтримці бійцям Азовсталі. Також привернути увагу до Маріуполя та незламності його захисників», – пояснює голова ГО Артем Зінченко. 

Читайте також: Цього року «Пробіг під каштанами» у Києві відбудеться у зміненому форматі 

Мурал розташований на стіні навпроти будинку по вулиці Протасів яр, 39. Його розмір складає приблизно 3×15-17м, на малюнку забруднені герб та прапор України, написи «Незламні» та «Азовсталь».

Нагадаємо, 18 травня, у Міжнародний день музеїв київські мистецькі заклади запрошують на події. Перелік та розклад заходів читайте за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!