Київ

У Київавтодорі відзвітували про стан ремонтів та реконструкцій восьми вулиць міста

732 0
Деякими вулицями проїзд буде обмежено до літа.

У різних районах столиці тривають капітальні ремонти та реконструкції вулиць. Роботи на більшості об’єктів розпочали в березні. Про це повідомляє КК «Київавтодор», інформує пресслужба КМДА. 

Зокрема, на вул. Ентузіастів в рамках реконструкції прокладають нову систему дощової каналізації. Також днями розпочали влаштовувати нижній шар покриття. Роботи тривають на ділянці від будинку № 7 до будинку № 37. Нині ця частина повністю перекрита. Ремонт там проводитимуть до 31 липняОб’їхати можна бульваром Ігоря Шамо.

Новий етап робіт розпочався на вул. Гетьмана Скоропадського (колишня вул. Льва Толстого). На ділянці від вулиці Жилянської до вул. Митрополита Липківського готуються облаштувати верхній шар покриття. Далі асфальтуватимуть ділянку від вул. Жилянської до вул. Тарасівської.

На вул. Ю. Шумського днями влаштували нижній шар покриття. Основні роботи виконували в нічний час, щоб не впливати на трафік. Також на цій вулиці у ніч проти 26 квітня запрацювала нова система освітлення.

Читайте також: на вулиці Грушевського оновили бруківку

На просп. В. Івасюка (колишній просп. Героїв Сталінграда) облаштували нове покриття на кільцевому перехресті з вул. О. Архипенка. Нині розпочався наступний етап робіт – на площі Сантьяго Де Чилі (перетині просп. В. Івасюка з вул. Героїв полку «Азов»).

Розпочався капітальний ремонт на просп. Повітрофлотському. Нині старе покриття знімають на ділянці від вул. Сім’ї Іздиковських до вул. Смілянської. Згодом на цій частині магістралі влаштовуватимуть новий асфальтобетон. Роботи триватимуть до 28 травня.

Також капітальні ремонти та реконструкції продовжують на вулицях Татарській, Трускавецькій, Лятошинського.

Як ми повідомляли раніше, у рамках Великої Кільцевої дороги стартувало будівництво від вулиці Богатирської до Оболонського проспекту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!