У «Київстар» прокоментували збій у мережі

1307 0
У компанії підтвердили, що є складнощі зі зв’язком у західних та південних областях.
Фото: Getty images

Фото: Getty images

Зранку 20 грудня користувачі мережі «Київстар» повідомили про відсутність мобільного зв’язку та інтернету. У компанії підтвердили, що є складнощі зі зв’язком у західних та південних областях.

«Шановні абоненти, ми знаємо, що зараз виникають складнощі з голосовим звʼязком і роботою мобільного застосунку у ряді міст на заході і півдні України. Спеціалісти компанії працюють над відновленням сервісів. Робимо все можливе, щоб усунути технічні проблеми якомога швидше», – йдеться в повідомленні компанії «Київстар».

Зазначимо, вранці користувачі почали залишати коментарі зі скаргами на сторінці оператора у Facebook. Найпоширеніші скарги – не можна перевірити стан рахунку, немає мобільного інтернету та зв'язку. 

Станом на 12:00 мобільний зв'язок відновлено.

Нагадаємо, 12 грудня стався технічний збій у мобільній мережі «Київстар»  Через це тимчасово недоступні послуги зв'язку та доступу в інтернет. У компанії повідомили, що вони стали мішенню потужної хакерської атаки. Альтернативою мобільному зв’язку можуть стати стаціонарні телефони.

Також зв'язок можна підтримувати за допомогою месенджерів Viber, WhatsApp, Telegram, Signal, Messenger Facebook, Instagram тощо. Месенджери будуть працювати з допомогою Інтернету, або Wi-Fi. 

Після атаки 14 грудня «Київстар» завершив підключення голосового сервісу та майже повністю відновив домашній інтернет. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!