Київ

У лікарні помер другий українець, якого поранили ножем у Німеччині

427 0
За останні кілька днів стан 18-річного спортсмена різко погіршився
Артем Козаченко

Артем Козаченко

18-річний український баскетболіст Артем Козаченко, на якого напали ножем у німецькому місті Оберхаузен 10 лютого разом із 17-річним Володимиром Єрмаковим, помер у лікарні від отриманих поранень. Про це в Instagram повідомив клуб ART Giants, за який виступав Козаченко.

В ART Giants сказали, що Козаченко помер від отриманих серйозних травм у вівторок, 20 лютого.

«З моменту жорстокого нападу в Оберхаузені Артем перебував у реанімації в лікарні. На жаль, за останні кілька днів його стан настільки різко погіршився, що лікарі вже нічого не могли зробити для нього», – додали там.

Інформацію про смерть 18-річного українця підтвердила й Федерація баскетболу України, яка висловила співчуття родині.

Нагадаємо, раніше у Федерації баскетболу Києва повідомили, що у Німеччині на українця Володимира Єрмакова та його друга Артема Козаченка напали невідомі з ножами. У Федерації баскетболу стверджують, що на юнаків напали через те, що вони українці.

Як повідомили у поліції, 10 лютого, близько 20:15 на автобусній зупинці на площі Віллі-Брандта в Оберхаузені спалахнула суперечка між двома групами молодих людей. Хлопці спочатку почали словесну суперечку в автобусі, дорогою до центру Оберхаузена.

Коли вони вийшли з автобуса на площі Віллі-Брандт-Плац, суперечка переросла у фізичну сутичку. 

Згідно з попереднім розслідуванням, в ході сутички застосували ніж. Загалом, як зазначили в поліції, четверо молодих людей отримали серйозні поранення. Двоє українських хлопців – 17 та 18 років, отримали тяжкі травми.

Також, як заявили в поліції, поранення дістали 14-річний сирієць з Гельзенкірхена і 13-річна німецько-ліванська дівчинка з Оберхаузена. Всіх поранених госпіталізували.

Підозрюваними у вбивстві 17-річного українського баскетболіста Володимира Єрмакова виявились підлітки 14 та 15 років.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!