У ліцеї імені Івана Пулюя у Львові відкривають простір скелелазіння

3667 0
Простір відкриють у суботу, 25 січня, о 10:00.
Фото Orest Mihaylishin

Фото Orest Mihaylishin

У львівському ліцеї імені Івана Пулюя, що на вул. Пулюя, 16, відкриють простір для скелелазіння. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: У Львові оновили приналежність шкіл до адрес проживання. Інтерактивна мапа

«Скелелазіння – олімпійський вид спорту, що вже цього року пройде на Олімпіаді 2020 у Токіо. У програму змагань включено 3 види скелелазіння: швидкість, складність та боулдерінг (різновид скелелазіння на невисоких скельних утвореннях або штучних стендах без мотузки та страхувальної системи). Найпотужніші школи скелелазіння знаходяться в Харкові Дніпрі та Одесі. Сподіваємося, незабаром Львів очолить цей список», – каже керівник скледрому Rock Station Павло Божко.

Простір відкриють у суботу, 25 січня о 10:00. Цього дня відбудеться болдерінговий фестиваль Rockstation Opening 2020, у межах якого проведуть змагання як для професіоналів, так і для аматорів.

Читайте також: У Львові перейменували 33 школи. Перелік - Львів

Нагадаємо, у липні 2018 року школу №83 перейменували на честь Івана Пулюя та відремонтували там спортмайданчик.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!