У ЛКП «Лев» з'явилася нова керівниця

1518 0
Юліана Саврук стала новою керівницею.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Новою керівницею Львівського комунального підприємства «Лев» стала Юліана Саврук. Раніше вона була заступницею директора з операційних питань мережі ТВОРИ!. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

«Перше, що я хотіла б зробити, це знову об’єднати всіх людей небайдужих, які люблять тварин, навколо ЛКП «Лев». Зробити його максимально прозорим. Налаштувати програму адопції. Також є клініка, яку треба відродити. Хотіла б перезапустити ЛКП «Лев» повністю з точки зору брендингу, оновити дизайни, придумати класні креативи, які допоможуть розвинути програму адопції, щоб усі знали, що є ЛКП «Лев», – зазначила вона.

З її слів, перші етапи роботи будуть більше стабілізаційні, а після цього будуть активно включатися в розвиток. Юліана бачить своїм завданням повний перезапуск підприємства. 

«Я зараз думаю про залучення коштів, в які фонди можна писати, бо я маю досвід написання грантових заявок. Також необхідно налагоджувати знов співпрацю з бізнесом, ходити на зустрічі і, я думаю, що через деякий час ми однозначно будемо готувати стратегію розвитку, щоб кожен у команді розумів, куди підприємство буде рухатися», – розповіла Юліана Саврук», – додала вона.

Додамо, останні 7 років Юліана працювала у структурних підрозділах Львівської міської ради. Раніше вона була менеджеркою з регіонального розвитку в Інституті міста, співзасновницею Pix Lab, координаторкою західного регіону національної програми «Здоров’я без сорому» за підтримки UNICEF. Остання посада – заступниця директора з операційних питань мережі ТВОРИ!. Вона має управлінський досвід та досвід співпраці з благодійними міжнародними фондами.

Нагадаємо, що 13 червня 2023 року перший раз Львівська міськрада оголосила відкритий конкурс на посаду керівника комунального підприємства. Згодом конкурс продовжили, адже спершу із 14 претендентів не обрали жодного через невідповідність вимогам. 

Передумовою конкурсу став скандал у підприємстві. 9 червня завершилось службове розслідування евтаназії здорових собак в ЛКП «Лев». За його результатами, довели вину колишньої в.о. керівниці Олени Іващенко та головного лікаря Ярослава Мухи, їх звільнили. 

Згодом за результатами другого відбору у ЛКП «Лев» призначили виконувача обов’язків директора та нову адміністраторку.  Це Роман Добуш – виконуючим обов’язки керівника та Вікторія Лозова – адміністраторка підприємства.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!