Політична реклама

У Львівській філармонії проведуть благодійний концерт на підтримку військових

992 0
25 червня, о 19:00, у Львівській філармонії відбудеться благочинний концерт класичної музики у виконанні Антуанетти Міщенко. Дівчина відома тим, що на запрошення співачки Руслани грала на Нічній Варті і на барикадах вулиці Грушевського.

Кошти за квитки передадуть на підтримку Третього львівського батальйону територіальної оборони, повідомляє сайт Львівської філармонії.

Львів’яни вже чули музику у виконанні Антуанетти під час заходів до 40 днів Небесної сотні у місті.

Ціни на квитки становитимуть від 20 до 50 грн. Квитки можна придбати в касі філармонії або Замовити доставку в службі таксі «Софія» 243-2-243, (097)243-2-243, (093)243-2-243,

Довідка. Антуанетта Міщенко народилася 4 жовтня 1992 р. у Києві. Займатися музикою почала в восьмирічному віці. Антуанетта Міщенко є переможцем міжнародного конкурсу піаністів пам’яті Володимира Горовиця, група «Горовиць-Дебют» (Київ, 2002), а також фіналістом міжнародного конкурсу піаністів пам’яті Володимира Горовиця, середня група (Київ, 2010). Піаністка часто виступає сольно та з оркестром в різних містах України.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!