У львівській лікарні одружився 26-літній військовослужбовець

12467 0
Розписку провели в лікарні, бо там лікується побратим нареченого.
фото: андрій садовий

фото: андрій садовий

У Львові у неділю, 10 вересня, 26-літній військовослужбовець Петро одружився зі своєю коханою на подвір'ї перед лікарнею. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Наречений хотів, аби їх розписав його командир, а за свідка взяв побратима Вадима, який зараз проходить лікування в реабілітаційному центрі у Львові. Хлопці знаються між собою понад три роки, службу починали в спецпідрозділі КОРД поліції. Тоді разом пішли в спеціальний авіаційний загін. Вадим уже три місяці перебуває на лікуванні, оскільки отримав поранення під час бойового завдання, коли групу накрили касетним градом. Захисник отримав мінно-вибухову травму хребта й пошкоджені нервові закінчення.

Читайте також: «Продасте одну шкарпетку?» Як у Львові лікують і протезують суперлюдей

Розписав молодят командир Сергій Науменко, який очолює Управління авіації та поліції на воді Національної поліції України.

Нагадаємо, у Львівській школі №99 перший урок провів військовий, що втратив ногу. Він розповідав учням про незламність.

___________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!