У львівській військовій частині Нацгвардії запрацювала лабораторія для ІФА-тестів

737 0
За день тут можуть проводити понад пів сотні тестів.
Фото: 2-га Галицька бригада Нацгвардії України

Фото: 2-га Галицька бригада Нацгвардії України

У лабораторії, яка розташована на базі 2-ої Галицької бригади Національної гвардії України, тестуватимуть військових Нацгвардії Львівщини.

Методом імуноферментного аналізу можливо виявити наявність антитіл до вірусу, або ж з’ясувати, чи на даний момент людина не перебуває в стадії захворювання або являється безсимптомним носієм.

«За день ми можемо проводити понад пів сотні тестів. Зранку проводимо забір крові і вже після обіду маємо результати на руках. Тестуються усі категорії військовослужбовців, без виключень. Кожен нацгвардієць буде проходити тестування методом ІФА що-тридцять днів», – розповіла начальниця лабораторії Леся Пилип’юк. 

Читайте також: У Львівському лабцентрі можна здати ІФА-тести. Скільки це коштує

Нагадаємо, що у Львові та області ІФА-тести почали робити на початку червня минулого року. Вони дозволяють виявити в сироватці крові комплекс антитіл, що показують, чи є імунна відповідь організму на потрапляння інфекційного агенту. Є три види ІФА-тестів на різні антитіла до коронавірусної інфекції. Кому, коли і який з них варто зробити, читайте за посиланням.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!