У Львівському будинку офіцерів презентували виставку «Обличчя логістики ЗСУ»

1147 0
Відвідати виставку львів’яни можуть до 22 жовтня.
Фото: Іван Станіславський/ Твоє Місто

Фото: Іван Станіславський/ Твоє Місто

У Львівському будинку офіцерів презентували фотовиставку «Обличчя логістики Збройних Сил України». Автори створили її, щоб показати важку роботу усіх, хто в тилу, практично ставши «добровольцями», забезпечують бойову роботу українських військових на передовій.

На світлинах фотовиставки зображені майстри з ремонту двигунів, чистильники, складальники, комплектувальники та інші фахівці технічного забезпечення. Авторами фотографій є фотомитці Олександр Бабич, Сергій Каташ та Михайло Лєбєдєв. Власне, вони відвідали військові частини в різних регіонах України, де працівники ремонтують та відновлюють техніку для ЗСУ.

«Виставка створювалася майже 3 місяці. Були майже в усіх регіонах нашої країни. Це люди з різних областей, всі вони перебувають не на передовій. Як правило, це ремонтні бригади, люди, які «піднімають» з консервації техніку, відновлюють та відправляють на передову. Також це люди, які забезпечують одягом та їжею наших бійців. Так, серед них є цивільні працівники, але також це мобілізовані хлопці, які можуть більше зробити в тилу, тому гріх таких відправляти на фронт», – каже у коментарі Tvoemisto.tv Олександр Бабич.  

За словами начальника 58-го Будинку офіцерів Віталія Привозіна, усіх, хто працює сьогодні на військових виробництвах, варто прирівняти до добровольців, адже, попри мінімальний рівень їхніх зарплат та понаднормові умови праці, люди продовжують забезпечувати стабільну і постійну логістику військовим на передовій.

«Сучасна війна показала, що старі стереотипи «гарматного м’яса» з часів радянського союзу змінюються. В арміях НАТО перше місце займає логістика, яка забезпечує бойові дії. Ця виставка якраз присвячена тому, щоб показати роль логістики в організації оборони країни. Люди, які не тримають зброю в руках, але які своєю працею забезпечують бойовий потенціал військових частин. Якщо не буде логістики, то не буде оборони і не буде перемоги», – вважає Віталій Привозін.

Фотовиставка «Обличчя логістики ЗСУ» вже були презентовані у Києві, Житомирі, Вінниці, Хмельницькому, Старокостянтинові, Шепетівці та у військових частинах Прикарпаття. Фотопроєкт відбувається у межах кампанії «Вірю в Збройні Сили України».

У Львові виставка триватиме до 22 жовтня у Львівському будинку офіцерів, тож охочі ще мають можливість її відвідати.

Юлія Осим

Фото: Іван Станіславський/ Твоє Місто

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!