У Львівському еколого-натуралістичному центрі оселилися дикобрази

1485 0
Цей вид дикобразів походить з Північної Африки, однак він адаптовується до нашого клімату за належних умов.
фото: лмр

фото: лмр

Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр поповнився новими мешканцями. Тепер тут живуть два трирічні дикобрази. Про це повідомив директор центру Ігор Антахович.

Цей вид дикобразів походить з Північної Африки, однак він адаптовується до нашого клімату за належних умов. Імен тварини ще не мають. Вони зимують в утепленому приміщенні, так як і бабаки. 

«Ми робимо для них великий дерев’яний будинок, заповнюємо його соломою і сіном, там вони зігріваються та нормально перезимовують», – розповідає директор центру Ігор Антахович.

Читайте також: Це зустріч людини і Бога, Або що відомо про свято Стрітення

Інших поповнень в Львівському міському дитячому еколого-натуралістичному центрі ще немає, бо сезон тільки починається. За словами директора центру, всі птахи зараз токують і готуються до весни: і фазанові, і качки, і воронові. Ігор Антахович припускає, що центр поповниться новими мешканцями приблизно за місяць.

Нагадаємо, центр працює протягом усього тижня, без вихідних, за адресою вул. Кубанська, 12, у Львові. Прийом відвідувачів відбувається у будні з 14:00 по 18:00, а у вихідні – з 11:00 по 18:00. >;Tvoemisto.tv напередодні навідувалося у Центр: із початком повномасштабного вторгнення багато людей, що втікали від війни за кордон, залишали там своїх тварин.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!