У львівському Охматдиті відкрили реконструйоване приймальне відділення

1372 0
У межах реконструкції утеплили підлогу та зробили ремонт у коридорі й кабінетах спеціалістів.
фото: львівська обласна дитяча лікарня охматдит

фото: львівська обласна дитяча лікарня охматдит

У Львівській обласній дитячій клінічній лікарні Охматдит відкрили реконструйоване приймальне відділення. Тепер воно виконує функцію відділення ектреної допомоги. Про це повідомили у пресслужбі медзакладу.

У межах реконструкції утеплили підлогу та зробили ремонт у коридорі й кабінетах спеціалістів. У відділенні нині також функціонуватимуть ремзал, мала операційна зала, палати-ізолятори, УЗД-кабінет, огляд усіх спеціалістів – хірурга, педіатра, ортопеда, травматолога, окуліста тощо.

Читайте також: Львівські лікарі прооперували немовля з вродженою вадою стравоходу

Додамо, що реконструювали відділення за кошти благодійників, зокрема Українського католицького університету.

Нагадаємо, напередодні у львівському Охматдиті запрацював Центр постінтенсивного виходжування новонароджених та недоношених дітей. Консультативно-діагностувальну та лікувальну допомогу надаватимуть дітям від 0 до 28 днів.
____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!