У Львові запрацював центр виходжування новонароджених та недоношених дітей

979 0
Консультативно-діагностувальну та лікувальну допомогу надаватимуть дітям від 0 до 28 днів.
Фото: Охматдит

Фото: Охматдит

У львівському Охматдиті запрацював Центр постінтенсивного виходжування новонароджених та недоношених дітей. Консультативно-діагностувальну та лікувальну допомогу надаватимуть дітям від 0 до 28 днів.

Джерело: Львівська обласна дитяча лікарня Охматдит в Facebook

В лікарні планують, що на рік виходжуватимуть близько 250 дітей.

«Будуть виходжуватися спеціалістами нашого Центру в тому числі глибоконедоношені діти, діти, які потребують спеціального догляду після лікування у реанімації, діти після важких реконструктивних операцій та ті, які поступили до лікарні у важкому стані», – йдеться в повідомленні.

У центрі забезпечуватимуть спільне перебування матері і дитини, моніторинг стану новонароджених, парентеральне харчування, скринінг слуху, вроджених вад серця та кульшових суглобів. Окрім того, проводитимуть інтенсивне виходжування та ранню реабілітацію дітей з дуже малою масою тіла. 

Читайте також: Львівські лікарі прооперували немовля з вродженою вадою стравоходу

Нагадаємо, що 6 лютого у львівській лікарні відомий пластичний хірург із Туреччини проведе безкоштовні консультації для дітей. На прийом очікують пацієнтів із судинними аномаліями, новоутвореннями лицевого черепа, вродженими дитячими вадами обличчя і тіла, з післяопіковими рубцями та посттравматичними наслідками.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!