У львівському театрі Лесі Українки замінять систему опалення

2174 0
Поки що театр має лише невелику частину коштів на ці роботи.
фото: iPress.ua

фото: iPress.ua

У Львівському національному драматичному театрі імені Лесі Українки, що на вулиці Городоцькій, 36, 38, замінять систему опалення. Відповідний тендер оголосили на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: У Львові відремонтують внутрішній дворик театру Лесі

Як розповіла у коментарі Tvoemisto.tv директорка театру Ольга Пужаковська, останні два опалювальні сезони у театрі завершились проривом труб, окремі шматки яких театр замінював власними силами.

«Наша система вже доволі застаріла, а в останні роки навіть сипались батареї. Попередні роки у театрі взимку було дуже холодно, тому ми вмикали електрообігрівачі. Крім цього, ми додатково обстежували театр і власними силами намагалися ліквідувати протяги, аби було менше тепловтрати», – розповіла Ольга Пужаковська.

Торік розробили проектно-кошторисну документацію для заміну системи опалення у театрі, а у лютому вона пройшла експертизу, тож учора театр оголосив тендер на роботи. Наразі у міському бюджеті на заміну системи опалення передбачили лише 100 тисяч гривень, тож у театрі сподіваються, що впродовж року місто дофінансує ці роботи.

Читайте також: За кулісами: Львівський драматичний театр імені Лесі Українки

«Цей прокет доволі дорогий, але систему опалення не можна робити розриваючи на два роки, як ми зараз ремонтуємо дахи і фасади», – додала Ольга Пужаковська.

Роботи планують проводити між опалювальним сезоном та завершити до серпня. Очікувана вартість робіт становить 5,4 млн гривень.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!