У львівському транспорті можуть бути перебої з валідацією ЛеоКарт

1690 0
У звичному режимі картки мають запрацювати орієнтовно після 15 серпня.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові оновлюють частину програмного забезпечення, що стосується режиму пільгового проїзду в транспорті. Через це можуть виникати відмови у валідації ЛеоКарт. Звертатись в ЛКП «Львівавтодор» з цього приводу пасажирам не потрібно. Про це повідомили в ЛМР.

Зауважимо, що у звичному режимі персоналізовані картки запрацюють після завершення оновлення – орієнтовно після 15 серпня.

«Якщо власникам пільгових/учнівських ЛеоКарт під час поїздки не вдалося завалідувати картку, то про це слід повідомити лише контролерів, які працюють на маршруті. Вони знають про ситуацію, тому пасажирів просимо не перейматися та звично користуватися міським транспортом», – пояснили в ЛКП «Львівавтодор».

Читайте також: Як львів’янам отримати карту для проїзду в транспорті та хто матиме знижки

Зазначимо, що реєстрація проїзду успішна, якщо на екрані валідатора з’явилася зелена відмітка та прозвучав одинарний звуковий сигнал. Якщо ж не вдаватиметься здійснити валідацію картки після завершення оновлення – тоді слід зателефонувати на гарячу лінію за номером 0800 303 007.

У Львові в червні почали тестувати безготівкову оплату проїзду в громадському транспорті. Коли в місті запровадять електронний квиток, то всім містянам знадобляться картки ЛеоКарт для проїзду. Зараз картками можуть користуватися пільгові категорії населення. Як і де оформити цю картку, як оплатити, а також чи зможуть студенти їздити зі знижкою, а школярі – безплатно читайте тут.

Tvoemisto.tv дізнавалося, як працює безготівкова оплата у Львові, і запитало львівʼян, наскільки це зручно та що можна покращити.

Усі відповіді на найпоширеніші питання щодо безготівкової оплати проїзду читайте тут. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!