У львівському ЦНАПі додали нові послуги для іноземців

713 0
Тепер іноземці матимуть змогу отримати посвідку на тимчасове проживання у ЦНАПі.
Фото умовне

Фото умовне

У ЦНАПі на вул. І. Виговського, 32 розпочали прийом іноземців на оформлення та видачу посвідки на тимчасове або ж постійне проживання. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Наразі лише на базі одного територіального підрозділу здійснюється прийом іноземців щодо оформлення та видачі посвідок. Крім того, у ЦНАПі надають й інші послуги для іноземців: дозвіл на застосування праці, реєстрація місця проживання, реєстрація нерухомого майна, тощо. 

Відтепер іноземці матимуть змогу замовити у ЦНАП на вул. Виговського, 32 такі послуги:

  • оформлення та видача посвідки на тимчасове проживання;

  • оформлення та видача у зв’язку з втратою або викраденням посвідки на тимчасове проживання, її обмін;

  • оформлення та видача посвідки на постійне проживання;

  • оформлення та видача у зв'язку із втратою або викраденням посвідки на постійне проживання, її обмін.

Читайте також: На Львівщині запрацював сьомий Дія.Центр

Щоб замовити послугу, потрібно звернутись до ЦНАПу на вул. Виговського, 32, або ж здійснити попередній запис. Служба підтримки ЦНАП: (032)2975795; 0932975795 е-скринька; сторінка ЦНАП.

Нагадаємо, що у ЦНАПах Львівської громади можна отримати дві нові послуги від Патрульної поліції Львівської області. Які саме читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!