Політична реклама

У Львівському цирку прем’єра після ремонту. ФОТО

2699 0
10 березня у Львівському державному цирку відбулася прем’єра нової програми «Караван з Європи» з нагоди відкриття після тривалого ремонту. З відкриттям оновленого цирку глядачів привітали актори, оркестр та учасники львівської команди проекту «Майданс». Публіку розважали акробати, дотепні клоуни, але найбільший захват у дітей викликали номери з тваринами.

Комерційний директор Львівського цирку Роман Здреник зазначив ZAXID.NET, що адміністрація та артисти дуже вдоволені проведеним ремонтом. «Було дуже багато скептиків, що після пожежі цирк закриється надовго, але все вийшло на добре. Ми отримали дуже якісну сцену, освітлення, фойє. Тепер цирк просто зобов’язаний радувати глядачів все новими і новими програмами», - сказав він.

Загалом на ремонт після пожежі було використано 8,2 млн грн державних коштів.

Нагадаємо, після пожежі у львівському цирку зробили ремонт фоє, куполу, манежу, встановлено крісла, замінені вікна та оновлено ложу оркестру. Фото цирку після ремонту.

ТЕГИ: цирк

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!